Kjellander Sjöberg är alltid intresserade av talangfulla och drivna arkitekter.

Jobba hos oss!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang. Vi har kontor i Stockholm och Malmö, som är två intressanta och expansiva regioner att vara en del av. Vi är intresserade av kreativa, energifyllda och kompetenta människor som vill bli en del av vårt fantastiska team.

Är du på jakt efter ett spännande och utvecklande nytt sammanhang?
Skicka PDF med CV och portfolio, max 10 MB till job@kjellandersjoberg.se

Just nu söker vi till vårt Stockholmskontor!

Designhandläggande arkitekt
Erfaren arkitekt med god överblick av processer från tidiga utformningsskeden till program- och systemskeden. Kompetens inom projektutveckling från bärande koncept till etablerande av handlingar, i gott samarbete med större arbetsgrupper och konsulter. Mycket god arkitektur- och utformningskompetens. Minst 4 års arbetserfarenhet.

 

Byggnadsingenjör eller arkitekt projektering
Arkitekt eller ingenjör med kunskap i och erfarenhet av projektering och byggnadsprocesser som kan bidra till att lyfta våra projekt till ännu högre nivåer i det materiella genomförandet, tillsammans med projektteam internt och externt. Med fokus på system, kvalitet, materialmöten och detaljer. Minst 3 års erfarenhet av projektering.

 

Arkitekt stadsbyggnad
Vi letar efter en utformande och planerande arkitekt med fokus på staden. Någon som kan delta i våra processer, vara en samlande, entusiasmerande och drivande mittpunkt, som kombinerar erfarenheter av utvecklingsprocesser med engagemang, kunskap och framtidstro. En arkitekt som vill gestalta stadsmiljöer och ge förutsättningar för bebyggelse och urbana beteendemönster. Vi ser gärna att du har arbetat i olika sammanhang och skalor, med befintliga miljöer, kultur- och naturvärden, sociala aspekter, mobilitet och livsstilsfrågor. Du kanske är utbildad arkitekt, landskapsarkitekt eller planeringsarkitekt? Viktigast är att du har ett gediget intresse för städer, utveckling och vad som skapar riktigt bra stadsdelar.

 

Söker du praktik?

Erfarenhet: minst 3 års studier på arkitektskola, goda kunskaper i AutoCad, Adobe samt SketchUp.

Vänligen skicka din ansökan till internship@kjellandersjoberg.se